Lever en retourvoorwaarden

Annulering van Bestellingen

Bestellingen kunnen niet geannuleerd worden nadat ze zijn bevestigd en verzonden. Uitzonderingen kunnen alleen worden gemaakt indien uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen.

Retourneren van Producten

Retourneren van producten is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke goedkeuring door ons bedrijf. In geval van goedkeuring, zijn de kosten voor het retourneren van het product voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.

Voorwaarden voor Retourzending

Indien een retourzending wordt goedgekeurd, dient het product met alle bijbehorende accessoires en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons te worden geretourneerd. Producten die speciaal op maat zijn gemaakt of aangepast, kunnen niet geretourneerd worden.

Melding van Schade

Eventuele schade aan de geleverde producten dient uiterlijk 7 dagen na levering schriftelijk aan ons gemeld te worden. Na deze termijn kunnen schadeclaims niet meer in behandeling worden genomen.

Procedure voor Retourzending

Neem contact met ons op via [email protected] om een retourzending aan te vragen. Retourzendingen zonder voorafgaande goedkeuring worden niet geaccepteerd.

Uitzonderingen

Producten die op maat zijn gemaakt of specifiek zijn aangepast volgens uw specificaties, kunnen niet geretourneerd worden.

Contactinformatie

Heeft u nog vragen? Neem gerust per e-mail contact met ons op via [email protected].