Adax

Ontdek de Adax Famn Wifi: stijlvol en geavanceerd. Geniet van maximaal comfort met de nieuwste verwarmingstechnologieën voor thuis.

Lees meer

Adax Neo Compact Wifi: Stijlvol, efficiënt, veilig. Scandinavisch design, slim, 5 jaar garantie. Comfort en design in één!

Lees meer

Je interieur krijgt een elegantere uitstraling met het unieke WiFi verwarmingspaneel Adax Clea.

Lees meer

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met onze vrijstaande ventilator, een toonbeeld van modern design gecombineerd met geavanceerde technologie. Deze strakke ventilator is uitgerust met een helder digitaal display dat naadloos in elke

Lees meer

Geruisloze elektrische verwarming met ingebouwde thermostaat. Kan zowel aan de wand als vrijstaand geplaatst worden. Geniet van de comfortabele convectiewarmte.

Lees meer

De Adax Iver WiFi verwarming combineert stijlvol design, eenvoudige bediening via app, en energiezuinige technologie voor een warme, comfortabele woning. De Adax Iver WiFi verwarming combineert stijlvol design, eenvoudige bediening via app, en

Lees meer

Optimaal comfort met de geluidsstille Adax Neo Zwart met ingebouwde thermostaat. Plaats hem aan de wand of vrijstaand voor convectiewarmte.

Lees meer

Ontdek nu de Adax Neo: geruisloos, ingebouwde thermostaat, wand- of vrijstaande plaatsing, en convectiewarmte in één.

Lees meer

Deze elektrische verwarming is zeer eenvoudig te bedienen via het verlichte LCD scherm.

Lees meer