Werkwijze 

Bij Verwarmbewust richten we ons op het leveren van de beste service en producten aan onze zakelijke klanten in de sector van infrarood verwarming, convector kachels en elektrische boilers. Hier leest u hoe wij te werk gaan:

Direct uit voorraad leverbaar

Al onze producten zijn op voorraad, zodat we u snel van dienst kunnen zijn. Bestellingen worden normaal gesproken binnen 24 uur geleverd. Zo niet, garanderen wij dat uw product binnen 3 werkdagen bij u of uw klant is, zodat u snel kunt doorwerken zonder onderbrekingen.

Betalingsvoorwaarden

Voor nieuwe klanten geldt dat de eerste drie bestellingen vooruitbetaald dienen te worden. Na deze periode kunt u op factuur bestellen met een betaaltermijn van 14 dagen.

Dropshipping opties

Wij bieden de mogelijkheid tot dropshipping, waarbij wij de levering direct bij uw klant of bij uw bedrijf kunnen verzorgen. Dit maakt het voor u nog eenvoudiger om uw klanten snel en efficiënt te bedienen.

Meldingen van beschadigingen of problemen

Indien er sprake is van beschadigingen of andere problemen met het product of de verzending, dient u dit binnen 7 dagen na ontvangst te melden. Op die manier kunnen wij snel en adequaat handelen om het probleem op te lossen.


Bij Verwarmbewust staat klanttevredenheid centraal. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met onze betrouwbare en snelle service.

Tags